Termékek

A kétütemű technológia folyamatos fejlesztésével a Shindaiwa motorok minden eddiginél könnyebbek, mégis nagyobb teljesítményűek, mint versenytársaik. Termékeink mindennapos használatra készülnek, ezért előállításuk során csakis a legjobb minőségű anyagok kerülnek felhasználásra.

Láncfűrészek

A Shindaiwa széles láncfűrész kínálatában minden vásárló megtalálja a számára legideálisabb eszközt. A felhasználó kényelmét szem előtt tartva minden kategóriát teljes rezgéscsillapítással, illetve indításkönnyítő rendszerrel láttak el. Emellett az egyszerű kezelhetőséget szolgálja az ergonomikus forma, és a kezelőszervek könnyű elérése is.

Fel

Bozótvágók

A japán gyártó fűkaszái a számtalan szabadalmaztatott technológia alkalmazásával egyedülállóak a piacon. Egyszerű használatuk mellett tartósságuk kiemelkedő. Profi és otthoni felhasználásra egyaránt alkalmasak. A gépek teljes rezgéscsillapító rendszerének köszönhetően az egész napos használat sem fárasztja a kezet.

Fel

Lombfúvók

A Shindaiwa háti lombfúvók használatával többé nem okoz gondot az őszi szezonban a levelek eltakarítása. Hála a vállra vehető, párnázott hevederes kialakításnak hosszú távon se fárad el használója. A kínálatban megtalálható a jól bevált két ütemű változat mellett a legújabb C4 technológiávak ellátott motoros típus is.

Fel

Multi-Tool Rendszer

A Shindaiwa Multi-Tool rendszerek számára gyakorlatilag nincsen megoldhatatlan feladat a ház körül. A mindössze egyetlen kattintással cserélhető tartozékoknak hála bármilyen munkát el lehet vele végezni. Legyen szó gallyazásról, szegélyvágásról vagy akár sövény nyírásról minden opció elérhető egy gépben.

Fel

Betonvágók

A Shindaiwa EC7600-as betonvágója egy igazi nehézfiú. A kialakítása során a mérnökök az erőre, illetve a tartósságra helyezték a fő hangsúlyt. Ez jól érezhető a felhasznált anyagok minőségén, illetve az átgondolt felépítésen. Nehéz lenne olyan, az építőiparban használt anyagot mondani, amivel ne bírna el könnyedén.

Fel