Shindaiwa Magyarország » Technológia
Technológia

Az 1975-ben Hirosimában alapított gyár kutatás-fejlesztési és gyártási részlege a mai napig Japánban található. Ez biztosítja azt a kimagasló teljesítményt és megbízhatóságot, amit más japán gyártók termékitől már megszokhattunk. A széles termékpalettában megtalálhatók a profi felhasználóknak szánt láncfűrészektől a fűkaszákon át, a hazánkban eddig kevésbé elterjedt lombfúvók is.

Speed Feed Fűkaszafej

A vágóhuzal 30 másodperc, vagy még rövidebb idő alatt betölthető.


A Tualatinban, Oregon államban formatervezett és kifejlesztett gyorstöltésű, kereskedelmi szintű fűkaszafej számos előnnyel rendelkezik a hagyományos vágófejekkel szemben.

Az új „Speed-Feed” vágófej a berendezés szétszerelése nélkül újratölthető.

Az új „Speed-Feed” vágófej a berendezés szétszerelése nélkül újratölthető. Itt nincs szükség merev zsinórok fűzögetésére és sáros vágófej-fedelek felnyitására, csak egyszerűen be kell fűzni a huzalt. Mégpedig úgy, hogy az egyik fűzőlyukon átdugjuk a huzalt és addig toljuk, amíg ki nem jön a szemközti fűzőlyukon.

Ezután néhány karhossznyi huzalt húzzunk ki. A huzal gyorsan és könnyedén felcsavarható az orsóra a fej tetején levő nagy gomb segítségével. Vágjuk méretre a huzalt és máris folytathatjuk a munkát. Ilyen egyszerű az egész! Az újratöltés átlagos időtartama 30 másodperc, vagy még ennél is kevesebb.

További „Speed-Feed” tulajdonságok:

 • Az orsóra kb. 25 láb hosszú 2,7 mm vastagságú huzal fér.
 • A maximális huzalméret 2,7mm (.105”) bármilyen fajtából.
 • A belső fal megvédi a fejet a szennyeződésektől.
 • Tartós fűzőlyukak, amelyek kímélik a huzalt.
 • Az osztott orsós huzalfeszítő rendszer csökkenti a vibrálást.
 • Ellenálló és tartós, a nagy alsó fedőlap ráfekszik a talajra
  és elősegíti a huzal haladását, valamint a fej siklását.
 • A gyorsan újratölthető vágófej valamennyi egyenes és hajlított
  nyelű fűkaszával és bozótvágóval használható.
 • Adapterrel a piacon levő berendezések többségéhez
  csatlakoztatható.


Videó a Speed Feed használatáról:
Bővebb információért forduljon Márkakereskedőinkhez»

A Shindaiwa cég háttere

A Shindaiwa teljes tulajdonú leányvállalalta a Shin-Daiwa Kft-nek Hirosimában, Japánban, amely 1981-ben beolvadt az Oregon-ba. A Shindaiwa a professzionális kültéri gépek (láncfűrészek, sövényvágók, fűkaszák, betonvágók, lombfúvók) piacvezető gyártója Amerikában. A termékek jellegzetessége a C4 technológia, amely forradalmi újdonságként jellemezhető a kétütemű gépek piacán.

1975 óta a Shindaiwa a kétütemű motorok technológiájának fejlesztésére koncentrál, a világ legjobb kétütemű és micro-négyütemű technológiával foglalkozó mérnökeit alkalmazza, hogy elérhetővé tegyék az Ön számára is a legjobb kisgépeket.

Miért éppen a Shindaiwa?

A Shindaiwa minden innovációja biztosítja a kiválasztott erőt, sebességet, a kényelmet és a mobilitást, így minden munkához megtalálja a legmegfelelőbb eszközt!

A Shindaiwa technológia

A Shindaiwa termékek képviselik a legújabb kétütemű és micro-négyütemű motortechnológiákat, amelyek kiemelkedő teljesítmény-súly arányt és funkciókat eredményeznek, és amelyek elősegítik a termékek hosszabb élettartamát, csendesebb működését és a kipufogógáz csökkentését.
Ezzel biztosítják mind a kereskedők, mind a felhasználók számára a termékek jó teljesítményét, kényelmét és biztonságát, valamint így biztosítják termékeink az iparban és otthon a széles körű megfelelőséget mindenki számára. Minden forgalmazott termékünket gondosan ellenőrizzük, mielőtt elhagynák gyárunkat!

A hengerűrtartalom mítosza

Néhány gyártó elhiteti a vásárlókkal, hogy a nagy teljesítmény egyetlen módja a hatalmas hengerűrtartalom. De mi a Shindaiwa-nál tudjuk, hogy a sűrítés, a kialakítás, a porlasztás és számos más tényező is fontos szerepet játszik.
Ez az oka annak, hogy gépeink több lóerőt képesek előállítani cm3-enként, mint versenytársainkké. Ahhoz, hogy azonos teljesítményű gépeket kapjunk, a versenytársaink egyel nagyobb gépeit kellene megvásárolnunk, amelyek nehezebbek, a motorjaik több üzemanyagot fogyasztanak, és több káros anyagot bocsátanak ki a környezetbe, így azok legtöbbször nagyobb költséggel járnak.
Mi a Shindaiwa-nál össze merjük hasonlítani gépeink lenyűgöző funkcióit és megbízhatóságait a megfelelő modellek telljesítményével. Tudjuk, hogy Ön is érzékelni fogja, mennyivel könnyebb, egyszerűbb és hatékonyabb a Shindaiwa!

Shindaiwa termékek egyedi érzéssel

A Shindaiwa alkatrészek egyedi megjelenést kölcsönöznek minden Shindaiwa terméknek. Mi nem ugyanazokat az elemeket használjuk egy termékpaletta minden egyes darabjához, ahogy azt más gyártók tehetik. A mi mérnökeink minden terméket egyenként terveznek meg! Részletesen megtervezik az összes szükséges alkatrészt a tengelyektől a külső csöveken át a karburátorig és dugattyúkig, hogy kezelésük megfelelően illeszkedjen a gép munkaerejéhez.

Öné lehet a legkönnyebb, legerősebb, legnagyobb teljesítményű gép, ami csak lehetséges! Tehát ha úgy érzi, az Ön Shindaiwa-ja csak Önért készült, akkor mérnökeink nem dolgoztak hiába!